Starity

Lady Gaga agyrázkódást kapott a koncertjén

2012. június 11. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai zeneipar egyik legaktívabb előadója, Lady Gaga balesetet szenvedett; a turnéja egyik állomásán agyrázkódást kapott.

hirdetés
Lady Gaga agyrázkódást kapott a koncertjén

Lady Gaga gőzerővel dolgozik új albumán, és minden erejével a turnéjára koncentrál. A poplady tegnap Aucklandban adta a három teltházas koncertje közül az utolsót, amikor a Judas című dalának előadása közben egy, a showelemekhez tartozó köteleket tartó póznát arrébb akart vinni az egyik táncos.

A dolog nem ment zökkenőmentesen, ugyanis erősen fejbevágta Gagát a nehéz, vastag rúddal. Az incidens közben Gaga a fejéhez kapott, és pár másodpercre el is hallgatott, de mint igazi előadó, folytatta a koncertet. Az esetről felvétel is készült, ahol jól látszik a baleset (0:17-nél).

Az énekesnő a koncerten elmondta, hogy szeretne bocsánatot kérni a showba nem beillő pillanatért, úgy érzi agyrázkódása van, de megnyugtatta a rajongókat, hogy a show-t így is be fogja fejezni.

Gaga sminkese – aki egyben a barátnője is – a koncert közben tájékoztatta a Little Monstereket Twitteren: „Gaga agyrázkódást kapott, de rendbe fog jönni!!! A show-t folytatni fogja, nem fog leállni! Gaga azt akarja, hogy tudjátok, nagyon szeret titeket!"

Stefaninak, azaz Gagának nem ez volt az első balesete a koncertjein, például 2010-ben a Monster Ball Tour alatt a zongora tetejéről esett le, vagy ugyanezen a turnén, Ázsiában falfehéren, a színpadon feküdve fejezte be a koncertjét, mivel majdnem elájult.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek