Starity

Sebastian Rulli lesz Eiza González partnere

2012. június 12. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb információk szerint Eiza González oldalán Sebastian Rulli lesz a főszereplője az Amores verdaderos című sorozatnak.

hirdetés
Sebastian Rulli lesz Eiza González partnere

Az Amor en custodia feldolgozása, az Amores verdaderos nagy sikerre számíthat, ugyanis az éneklésben is profi Eiza González mellett Sebastian Rulli, a Teresa című széria sztárja lesz a főszereplő. Bár korábban úgy volt, hogy Mauricio Mejía lesz Eiza partnere, úgy tűnik, a készítők inkább Sebastiant választották.

A színész Francisco Guzmán bőrébe bújik majd, aki apjával, húgával és annak fiával él együtt. Anyja iránt gyűlöletet érez, amiért korábban otthagyta a családját. Korán megházasodott, ám felesége megcsalta, így nem tartja szerencsésnek magát a szerelemben. Mikor azonban belép életébe a szeszélyes tinilány, Nikki megtudja, milyen is az igazi szerelem és rájön, hogy nem lehet ellenállni neki.

A telenovella készítői egyébként az egyik szerepre felkérnék Victoria Ruffo színésznőt is, ám egyelőre nem tudni, hogy a sztár elvállalja-e vagy sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek