Starity

Sikeres Zuria Vega új sorozata

2012. június 12. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zuria Vega legújabb sorozata, az Un refugio para el amor elérte eddigi legjobb nézettségét.

hirdetés
Sikeres Zuria Vega új sorozata

Kiváló nézettséget tudhat magáénak az Un refugio para el amor című telenovella. A széria ugyanis nemrégiben 19.6 százalékpontos nézettségi adatot produkált, amellyel már közelít a 20 ponthoz, amelyet korábban csak a Cuidado con el ángelnek sikerült teljesítenie ebben az idősávban.

A készítők tehát büszkék lehetnek magukra, a női főszerepet alakító Zuria Vega pedig ezzel a produkcióval bebizonyíthatja, hogy az ő főszereplésével is készülhet sikeres sorozat. Korábbi főszerepével, a nálunk is bemutatott A szerelem tengere című telenovellával ugyanis nem aratott olyan nagy sikereket, mint ahogyan azt remélték, de az Un refugio para el amorral bebizonyította, hogy van helye a színészek világában.

Az alkotásban egyébként olyan színészek játszanak még, mint a számos szerepével híressé vált Gabriel Soto, az Időtlen szerelem egykori sztárja, Jessica Coch, a TV2-n jelenleg is futó Marina egyik szereplője, Ilean Almaguer, vagy éppen a Sebzett szívek egykori főszereplője Laura Flores.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek