Starity

Szakított Brenda Song és Trace Cyrus

2012. június 12. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napokkal Miley Cyrus és Liam Hemsworth eljegyzésének bejelentése után Miley bátyja, Trace elárulta, az ő eljegyzése sajnos felbomlott.

hirdetés
Szakított Brenda Song és Trace Cyrus

Trace Cyrus néhány nappal húga eljegyzését követően vallotta be, hogy saját eljegyzése a Disney-csatornáról és a Social Network – A közösségi háló című filmből ismert Brenda Song színésznővel már nem aktuális.

„Brenda és én úgy döntöttünk, szétválnak útjaink. Néhány hónapja szakítottunk. A továbbiakban a karriereinkre koncentrálunk” – mondta a Metro Station egykori frontembere a US Weeklynek. „Brendának a legjobbakat kívánom, és sok sikert a jövőben” – tette hozzá Trace.

A pár 2011 tavaszán kezdett találkozgatni egymással, és októberben jegyezték el egymást. A lapok még arról is cikkezni kezdtek, hogy Brenda gyermeket vár, de a vádak alaptalanok voltak.

Az US Weekly most sem hagyta ki, hogy a párhoz közel álló forrást is megszólaltasson, aki szerint a szakítás oka, hogy bár a pár nagyon szerette egymást, nem álltak még készen a házasságra, és túl fiatalnak érezték magukat hozzá. Brenda 24, Trace pedig 23 éves, ami talán alá is támasztja a névtelen forrást, ez esetben viszont érdekes, hogy Trace frissen eljegyzett 19 éves húga, Miley Cyrus érettebbnek tartja magát a házassághoz, mint csaknem 4 évvel idősebb bátyja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek