Starity

Visszatért a True Blood

2012. június 14. 14:02   |   Szerző: Pocketfullofsunshine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ne sírjatok! Visszatértek! – írja frappánsan a True Blood promóciós plakátja. Június 10-én volt a nagysikerű HBO-s sorozat 5. évadának bemutatója, amelyet nagy várakozás előzött meg.

hirdetés
Visszatért a True Blood

A True Blood készítői rendesen felcsigázták a sorozatra folytatására kiéhezett rajongókat, hiszen egy héttel a premier előtt szinte minden nap trailereket jelentettek meg a sorozat várva várt 5. évadjából.

A várakozás június 10-én az amerikai közönség számára véget ért, és megkezdődött az egyik legsikeresebb vámpíros sorozat folytatása. Az első rész egy nagy összefoglalást ad az eddig történtekről és pontosan ott folytatódik, ahol az előző széria befejeződött.

A kritikusok vegyes fogadtatásban részesítették az első részeket, többek szerint a sorozat elvesztette az első évad által hozott egyediséget és csak a nézők számát szeretné már növelni. A másik tábor viszont elégedett és nyugodtan konstatálta, hogy a történet nem laposodott el, még mindig tele van tűzzel és energiával. (A kritikusok előre megkapták az első öt részt.)

Az új évad is bővelkedik vámpírokban, vérfarkasokban – és még számtalan túlvilági lényben -, valamint forró jelenetekben. Az új részekből betekekintést kapunk Eric családi életébe és Pam sorsát is megismerhetjük közelebbről. Régi arcok is feltűnnek majd, és tovább szövődik a Sookie, Bill és Eric által alkotott szerelmi háromszög is.

A magyar rajongóknak azonban még várni kell a premierig, a magyar HBO ugyanis június 25-re tűzte ki az első részt. Addig is itt egy kis előzetes, hogy mi minden vár majd a rajongókra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek