Starity

Újabb mozgalmas Natalia Kills-klip

2012. június 13. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megérkezett Natalia és a Far East Movement közös dalának klipje, mely a Lights Outhoz készült.

hirdetés
Újabb mozgalmas Natalia Kills-klip

Újabb szerzemény klipes változatának lehetünk szemtanúi, ezúttal Natalia Kills és a Far East Movement közös dala, a Lights Out került fel végre a világhálóra. A dalnál egyébként még Junior Caldera működött közre.

Egyik név sem lehet már ismeretlen a legtöbbek számára, hiszen míg Natalia nevéhez olyan dalok köthetőek, mint a Not in Love, a Mirrors, a Zombie, a Wonderland, és olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint az LMFAO vagy Will.I.Am. A fiúk dalai közt pedig olyan címek csenghetnek ismerősen, mint a Girls on the Dancefloor, a So What?, a Jello, a Like, a G6 vagy éppen új dalaik közül a Live my Life, és olyan előadókkal dolgoztak együtt, mint DEV, Justin Bieber, Ryan Tedder, Cassie. Persze mindkét sort folytathatnánk még tovább is.

A videót ma tekinthették meg először a rajongók. A klip mozgalmas, ahogy az a dal alapján elvárható volt, de Natalia és a srácok is hozták formájukat.

Persze, erről mindenki megbizonyodhat, ugyanis itt a kész kisfilm.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek