Starity

Zayn Malik új házat vásárolt

2012. június 14. 00:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Directionből ismert énekes egy körülbelül 800 milliós villát vásárolt magának Londonban.

hirdetés
Zayn Malik új házat vásárolt

A One Direction egyre nagyobb sikernek örvend világszerte, így a tagok is egyre többet keresnek. Az öt fiú közül eddig Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan és Louis Tomlinson vásárolt magának saját lakást, és a mostani hírek szerint Zayn is csatlakozott hozzájuk, mivel ő is megvette élete első házát.

Zayn választása egy közel 800 milliós villára esett, amiben az X Factor ideje alatt is lakott. A ház London északi részén, Hyver Hill közelében található hat hálószobával és egy fedett kültéri medencével.

„Zayn próbál okosan gazdálkodni a pénzével. Teljesen beleszeretett a házba, és a döntő tényező a hatalmas, fedett medence volt. Már most elkezdett medencés bulikat szervezni akkorra, mire visszaér a banda a városba” – mondta egy névtelen forrás.

Néhány napja derült fény arra, hogy Liam összeköltözött barátnőjével, Danielle Peazerrel, és Louis is kiköltözött Harryvel közös agglegénylakásukból. A kérdés már csak az, hogy Zayn kivel fogja megosztani újdonsült házát? Agglegényként fog élni, mint Louis, vagy követi Liam példáját, és barátnője, Perrie Edwards be fog költözni hozzá?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek