Starity

Beszélgess élőben Milla Jovovichcsal!

2012. június 14. 10:10   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 14-én, azaz ma délután a rajongók videochaten beszélgethetnek a világhírű színésznővel.

hirdetés
Beszélgess élőben Milla Jovovichcsal!

A 36 éves Milla Jovovich, a Kaptár filmek sztárja június 14-én, csütörtökön New Yorkba megy egy moziba, hogy felvehessék vele a rajongók a kapcsolatot. A tervek szerint a rendező is elkíséri, de az is lehet, hogy egy filmbéli partner is.

Az eseményen akár az egész világ is részt vehet, hiszen az interneten élőben közvetítik a találkozót, és ha valaki szeretne beszélgetni a színésznővel, azt is megteheti, mivel a chaten is elérhető lesz, így bárki kérdezgethet tőle. Természetesen nincs rá garancia, hogy minden kérdésre tud majd válaszolni, mivel valószínűleg annyi rajongó fogja üzenetekkel bombázni, hogy kaotikus állapotok uralkodnak majd a csetszobában, ráadásul az egész társalgás mindössze félórás lesz.

A magyar időpont szerint délután öt órakor kezdődik az esemény, melyet ezen az oldalon vagy az alábbi lejátszót elindítva lehet nyomon követni. Aki lemarad, ne búsuljon, ugyanis ismételni fogják azt a rövidke időt.

Get Adobe Flash player

A Kaptár következő részének a premierje szeptember 14-én lesz, de hazai dátumot még nem tudunk. Ami biztos, hogy visszatér néhány régebbi szereplő is, mint például Michelle Rodríguez és Oded Fehr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek