Starity

Elhunyt Jennifer Love Hewitt édesanyja

2012. június 14. 11:11   |   Szerző: thaly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Love Hewitt édesanyja, Patricia Hewitt a rák szövődményei miatt kedden életét veszítette. 67 éves volt – nyilatkozta a színésznő szóvivője.

hirdetés
Elhunyt Jennifer Love Hewitt édesanyja

„Egész családja gyászolja őt, hatalmas veszteség érte őket – mondta a szóvivő a sajnálatos esemény kapcsán. Ő egy igazi angyal volt – az összes ismerőse így emlékezik rá. Hálásak, hogy Patricia már fájdalmak nélkül, egy jobb helyen van. A színésznő fájdalmának a tiszteletben tartását és megértést kérünk a médiától.”

Jennifer hétfőn Monte Carloba repült egy televíziós fesztiválra, de még időben hazautazott és el tudott búcsúzni az édesanyjától – írta az USA Today.

Patricia, aki válása után egyedül nevelte Jent, és annak bátyját, 1989-ben Texasból Los Angelesbe költözött gyerekeivel, ami jó döntésnek bizonyult a színésznő későbbi pályafutását illetően.

A 33 éves Jennifer nemrég fejezte be a nagysikerű The Client List (A kliens lista) című tévésorozat forgatását, mely az azonos című film folytatásaként készült. Egy családanyát alakít, aki családja megélhetéséért prostituáltként kénytelen pénzt keresni. A színésznő elmondása alapján édesanyja a pikáns szerepet az első megítélése ellenére nagyszerűnek találta.

Idén áprilisban a Szellemekkel suttogó sztárja a következőt nyilatkozta a meglepő szerepével kapcsolatban: „A pályafutásom 24. évében szükségem volt egy kis újrateremtésre. Visszanéztem a karrieremre, és azt gondoltam: Rázzuk fel egy kicsit! Legyenek ismét pillangók a gyomromban!”

Patricia Hewittet a színésznő bátyjával, Dr. Todd Hewittel gyászolja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek