Starity

Nem szülhet több gyereket Britney Spears

2012. június 14. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már azt gondoltuk, hogy Britney élete rendeződik, hiszen van két csodálatos fia, megtalálta az igazit Jason Trawickben, aki már el is jegyezte, a karrierje pedig csak úgy szárnyal. De úgy tűnik, vége a sikerszériának.

hirdetés
Nem szülhet több gyereket Britney Spears

Igaz, hogy az énekesnőnek már van két kisfia, de vőlegényének, Jasonnek is szeretne szülni egy babát, méghozzá egy kislányt. Egy közeli barát információi szerint azonban ez már nem lehetséges, ugyanis a pophercegnőnek már nem lehet több kisbabája – számol be a hírről a Nők Lapja Cafe.

„Britney mindig is szeretett volna egy kislányt. Amikor Jasonnal összekerültek, megfogadta, hogy ezúttal biztosra megy, és felkeres egy genetikai specialistát, hogy biztosan kislányuk szülessen. Pár hónapja Jasonnel abba is hagyták a védekezést. Ám nem lett állapotos” – mondta a barát, aki azt is hozzátette, hogy a sztár már átesett egy nőgyógyászati vizsgálaton, ahol kiderült, hogy pontosan miért nem jöhet össze az áhított kisbaba.

„Nem vettek észre egy fertőzést, és emiatt súlyos károsodás maradt vissza a petevezetékeiben. Titokban megműtötték, de az orvosok nem kecsegtették túl sok jóval, viszonylag kevés esélye van arra, hogy újra szüljön” – folytatta az ismerős.

A hírek szerint Britney magát okolja a történtekért, már bánja, hogy évekig felelőtlen életet élt. A forrás szerint az összeomlása idején fűvel-fával összeszűrte a levet, és bárki megkaphatta egy-egy éjszakára. Akkoriban arról is pletykáltak, hogy Britneyt megerőszakolták és abortuszon is átesett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek