Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában - IV. rész

2012. június 14. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kollégák, testvérek, jó barátok között is előfordul, hogy ugyanarra a ruhára vetnek szemet – nincs ez másként a sztároknál sem: legyen az egy limitált kiadású Hervé Léger-ruha vagy egy tömegdarab a H&M-től.

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában - IV. rész

A divatkritikusok elől nincs menekvés! Szakértő szemeik azonnal kiszúrják, ha két (vagy több) híresség ugyanazt a ruhát viseli a nyilvánosság előtt. Íme, egy összeállítás a legjobb partiruhákból, estélyikből.

Kim Kardashian és Kourtney Kardashian

Testvérpárbaj! Kim és Kourtney ugyanazt a H&M-ruhát viselték pár hónapja. A fiatalabb Kardashian lány retro fülbevalóval és felkötött hajjal pózolt, míg az állapotos Kourtney pár visszafogott kiegészítőt viselt.

Rihanna és Naomi Campbell

Rihanna Olaszországban viselte ezt az érdekes szabású Alexander Wang-ruhát, míg a topmodell Naomi Cambell New Yorkban pózolt a vörös szőnyegen ugyanabban az összeállításban A ruhát valahogy nem nekik találták ki – egyikük sem fest ízlésesen.

Kylie Minogue és Shakira

Az ausztrál Kylie Minogue és Shakira egy Balmain-miniruhát választottak legújabb szereplésükre. Bár Shakira mentalitásához és külsejéhez egyértelműen jobban illik a ruha, nagyon lerontja az összképet a lakkcsizma. Kylie tökéletesen választott lábbelit: a ruháján megjelenő díszítések visszaköszönnek magas sarkúján.

Megan Fox és Amber Rose

A dögös Megan Fox és Kanye West exbarátnőjének, Amber Rose-nak a párbaja: egyértelmű, ki a győztes. Megan a lila Antonio Berardi-ruhájában egyszerre fest lélegezetelállítóan és visszafogottan, míg Amberről csak a közönségesség jut az eszünkbe.

Miley Cyrus és Mónica Cruz

Miley Cyrus és Monica Cruz egy kollekcióból származó Hervé Léger-darabban pózoltak. A ruhák alig különböznek egymástól, ám a kettő összeállítás között a fazon dönt. Miley ruhája miniben sokkal jobban mutat, mint a szolidabb hosszúságú és ormótlanabb ruha a spanyol színésznőn.

Lauren Conrad és Lo Bosworth

A The Hills sztárjai ugyanabban az Alicia+Olivia-ruhában jelentek meg. Az átlátszó körömlakkot s csupán egy fekete magas sarkút viselő Laurenen egyértelműen jobban mutat a ruha, míg Lo Bosworth vörös körmökkel és összhangban egyáltalán nem lévő cipőben, táskával pózol.

Eva Mendes és Selita Ebanks

Választani sem tudunk! A gyönyörű Eva Mendes és a modell Selita Ebanks lehengerlően festenek ebben a hófehér J Mendel-estélyiben. Ti tudnátok dönteni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek