Starity

Katy Perry felébred a tiniálomból

2012. június 15. 10:10   |   Szerző: lilla1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén márciusban jelent meg Katy Perry 2010-es Teenage Dream című albumának a kibővített változata a Teenage Dream The Complete Confection. Az énekesnő befejezi ezt a korszakát, jövő héten megjelenik a nyolcadik és egyben utolsó kislemez is az albumról, a Wide Awake.

hirdetés
Katy Perry felébred a tiniálomból

Katy Perry stílusa nagy átalakuláson ment át, amikor 2010-ben megjelent Teenage Dream című albuma. A gyümölcsöket felváltotta a cukorka és szókimondó dalai helyett az újabb számok a bulizásról és az örök fiatalságról szóltak. Sikert sikerre halmozott, de most két év után befejezi híres korszakát, a Teenage Dream korszakot.

Az album utolsó kislemeze a Wide Awake méltó lezárás, mert az előzetesben is látni, hogy egy visszatekintés lesz az elmúlt időszakra. Az album összes eddigi klipje nagy siker lett, várhatóan ez sem fog nagy meglepetést okozni, a Lyrics videót közel 7 millióan nézték meg a Youtube-on három hét alatt.

A cím magyar fordítása vad ébredés, így Katy biztosan azt üzeni vele, hogy vadul felébredt a tiniálomból, mert a következő albumáról ezt nyilatkozta: "Az új zeném kib****ttul sötét lesz. Soha nem fogod látni az arcomat, mert a hajam eltakarja.'

Katy korszaklezáró klipje jövő hét kedden, június 19-én jelenik meg az énekesnő VEVO-csatornáján – derül ki a megjelent előzetesből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek