Starity

Összeverekedett Chris Brown és Drake

2012. június 14. 22:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfőn este egymásnak esett a két sztár egy szórakozóhelyen, és Chris egy kisebb sérülést is szenvedett.

hirdetés
Összeverekedett Chris Brown és Drake

Mintha csak egy brazil szappanopera egyik tipikus jelenetét látnánk: a két hősszerelmes macsó egymásnak esik a hölgy kegyeiért! Nos, ez a jelenet a valóságban is megtörtént, mégpedig egy elég híres sztár-szerelmi háromszög szereposztásában.

Hétfő hajnalban, négy és öt óra között a New York-i rendőrők hívást kaptak egy szórakozóhelyi verekedés ügyében, és amikor megérkeztek a WIP nightclub elé, akkor tudatosult bennük, hogy az egymásnak eső felek a popipar nagy sztárjai, mégpedig Chris Brown és Drake.

Információk szerint Chrisnek nem tetszett, ahogy Drake kikezdett exbarátnőjével, Rihannával, majd mégis egy üveg pezsgőt küldött az asztalukhoz, később viszont verekedésbe kezdtek, amiben a két sztár kísérete is részt vett.

A források szerint a dulakodásban öt ember sérült meg könnyebben, sőt maga Chris sem úszta meg épen, mivel nemrég a Twitter-profilján közétett egy képet, amin a megsebesült állát mutatja. A képet nem sokkal a posztolás után eltávolította, de a szemfüleseknek sikerült lementeniük, sőt néhányan még azt is tudni vélik, hogy a szupersztár a kórházat is megjárta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek