Starity

A világ leggazdagabb topmodelljei

2012. június 15. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forbes a világ legkeresettebb és legnépszerűbb topmodelljeinek keresetét osztályozta, majd állította rangsorba 2011 májusától egészen 2012 májusáig.

hirdetés
A világ leggazdagabb topmodelljei

Az eredmény nem meglepő – ezt a listát is jelenlegi, illetve volt Victoria's Secret-angyalok uralják, ám vannak új rangsoroltak is. Íme a lista:

10. Candice Swanepoel (3.1 millió dollár)
A modellek jövője – így nyilatkozott róla Mario Testino, a világhírű fotós. 23 évével az eddigi legfiatalabb modelll, aki szerepel ezen a listán. A Victoria's Secret Angyalaként lett híres, ahol 2007 óta modellkedik.

9. Carolyn Murphy (3.5 millió dollár)
A csaknem 40 éves topmodell már nyugdíjasnak számít a modellek között, ám még most sincs megállás: 15 éves kora óta több ezer(!) címlapon szerepelt már. Az Estéa Lauder arca 2001 óta, azaz immár a 11. éve.

8. Lara Stone (3.8 millió dollár)
A holland topmodellt Párizsban fedezték fel 12 éves korában, modellkedni azonban csak évekkel később kezdett. Ismertetőjele az első fogai között lévő rés, valamint a dús idomai miatt szeretik az újságok. Reklámozta már a Versacét, a Pradát és a Calvin Kleint is.

7. Miranda Kerr (4 millió dollár)
Orlando Bloom feleségeként az egész világ megismerte – ám előtte meghódította Ausztráliát, Ázsiát, majd Amerikában a Victoria's Secret fehérneműcég angyalaként pózolt a posztereken. 2009-ben debütált saját szépségmárkája, a Kora. Egy kisfia van.

6. Alessandra Ambrosio (6.6 millió dollár)
Hazájában, Brazíliában már sztárnak számított, amikor a Victoria's Secret felkérte őt Angyalnak – közös együttműködésük csaknem 10 éve tart. A 31 éves Alessandra májusban adott életet második gyermekének.

5. Doutzen Kroes (6.9 millió dollár)
27 éves VS-Angyal. A holland Doutzen a L'Oreal nagykövete, de a Tiffany&Co. luxus ékszermárkát is reklámozta már. Párja egy holland DJ, Summery James. 2011. januárjában született meg a kisfiuk.

4. Adriana Lima (7.2 millió dollár)
A világ egyik leggyönyörűbb nőjeként is ismert brazil Adriana 2000 óta Victoria's Secret-angyal. Második gyermekét várja a szerb származású Marko Jarictól.

3. Natalia Vodianova (8.6 millió dollár)
Egy oroszországi nyomornegyedben fedezték fel a most 30 éves modellt. A Guerlain és Calvin Klein Europhia parfümjének az arca. A babaarcú szépség már anyuka, egy orosz milliárdos a párja.

2. Kate Moss (9.2 millió dollár)
A brit modell karrierjét már jónéhányan elásták botrányai miatt, ám pozícióját már évek óta tartja. Saját parfümjét dobja piacra, kollekciókat tervez a Topshopnak 2007 óta, saját napszemüveglánca, a Vogue Eyewear is nagy sikereknek örvend.

1. Gisele Bündchen (45 millió dollár)
Az első milliárdos szupermodell – épphogy csak betöltötte 30. életévét. Nagy szegénységben nőtt fel, Brazíliában, amikor egy modellügynök felfedezte. Saját parfüm-, ruha- és strandpapucsmárkája is van. Pár hete Haitin és Kambodzsában jótékonykodott. Párjával, az amerikai focista Tom Bradyvel a második gyermeküket várják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek