Starity

Átadták a VIVA Comet-gömböket!

2012. június 15. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 14-én este egy látványos, minden eddiginél extrémebb műsor keretében osztották ki a magyar könnyűzene elmúlt 12 hónapjának legjobbjai között a nekik járó VIVA Comet gömböket. A díjátadóra minden jegy elkelt, a több ezres közönség lángcsóvák és lenyűgöző koreográfiák közepette ünnepelte Magyarország legjobb előadóit, akik mellett Pixie Lott, a népszerű brit énekesnő is fellépett.

hirdetés
Átadták a VIVA Comet-gömböket!
Fotó: Red Lemon Média

Este nyolckor vörös szőnyeges bevonulással kezdődött az év egyik legfontosabb zenei eseménye, az idén 12. alkalommal megrendezett VIVA Comet díjátadó. A szőnyegen a VIVA Interaktív két vagány műsorvezetője, Pizsu és Marcell fogadták a magyar sztárvilág legjavát. Fél kilenckor kigyúltak a fények és megkezdődött a fergeteges díjátadó, amelynek egyik házigazdája idén is Iszak Eszti volt. Eszti a show ideje alatt négy egyedi ruhát viselt: a VIVA gyönyörű műsorvezetőjét merész, személyre szabott öltözékekben csodálhattuk meg. Társa a színpadon a humora és arcjátéka miatt sokszor magyar Jim Carrey-ként emlegetett Sanyóca, a VIVA Megálló műsorvezetője volt. A díjátadót a VIVA idén is élőben közvetítette, a díjazottakat pedig több mint egymillió online leadott szavazattal a közönség választotta ki.

A teltházas parti bőven nyújtott alapot a rajongók tombolására: a Compact Disco, az Anti Fitness Club és az Anima Sound System is egyedi produkcióval készültek, Tóth Gabi pedig lehengerlően extrém előadásával varázsolta el a közönséget, ezzel is bizonyítva, hogy méltó helyre jutott a Comet zöld-narancssárga gömbje.

Az átadó külföldi sztárvendége, a brit Pixie Lott, igazi bulihangulatot varázsolt az Arénába: különleges látványelemekkel körítve adta elő legnagyobb slágereit, köztük az angol toplista első helyét elért számait is, így elhangzott a Kiss the Stars, és az All About Tonight is.


Pixie Lott (Fotó: Red Lemon)

A fellépők mellett a gála közönsége természetesen leginkább azt várta, hogy végre annyi hónap várakozása után kiderüljön, hogy kik diadalmaskodtak az átadó öt kategóriájában. „A legjobb férfi előadó” díját SP nyerte, aki Weisz Fannitól és Litkai Gergőtől vehette át az elismerést. „A legjobb női előadóhoz” címzett gömböt Verrasztó Evelyn úszónő és Puzsér Róbert adta át a lenyűgöző hangú Tóth Gabinak. A megmondóember természetesen még a Cometen sem fogta vissza magát.


Tóth Gabi (Fotó: Red Lemon)

„Az elmúlt évtizedben nem volt más cél, mint megtölteni a két reklám közti időt valami olyasmivel, ami majdnem annyira hulladék, mint egy reklám – mondta a színpadon a bulvár és a magyar pop egyik legnagyobb kritizálója. – Ez volt sokak törekvése, és ezért tart ott a magyar hakniélet, ahol. Ezt a gömböt Mordor hegyei között kovácsolták. Egy gömb mind felett!” – tette hozzá.


SP (Fotó: Red Lemon)

A Children of Distance Zimány Lindától és Nagy Ervintől vette át „A legjobb együttesnek” járó díjat, míg „A legjobb új előadó” elismerésében részesülő Young G-t a szupermodell Ebergényi Réka és Fenyő Iván invitálta a színpadra. A legjobb videoklip nyertese SP Maradnék című klipje lett, amelyet maga az előadó is rendezett – az ő nevét Trokán Nóra és Lakatos Márk hirdette ki. A Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet-díjas Anima Sound Systemnek Nagy Feró adta át a COMET gömböt.


Anima Sound System (Fotó: Red Lemon)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek