Starity

Szörfösöknek segít a Hawaii Five-O sztárja

2012. június 15. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hawaii Five-O című televíziós sorozatból ismert Scott Caan két szervezettel együttműködve olyan szörfösöknek segít, akik egy baleset, vagy valamilyen betegség miatt támogatásra szorulnak.

hirdetés
Szörfösöknek segít a Hawaii Five-O sztárja

A sport mindig összetartja az embereket és sokan azt hiszik, hogy ha egy baleset miatt lebénulnak, akkor már nem sportolhatnak. Ez azonban nem így van, jól tudja ezt a The Life Rolls On szervezet is, amelynek munkatársai a gerincsérülteket tanítják szörfözni. Azonban nemcsak nekik, hanem az autista gyerekeknek is van lehetőségük arra, hogy megtanuljnak szörfözni. Őket a Surfers Healing támogatja.

A két szervezetnek segít a Hawaii Five-O egyik főszereplője, Scott Caan is. A minap ugyanis a They Will Surf Again rendezvényen szörfözni segített a fiataloknak és beszélgetett is velük. A híresség nagyon fontosnak tartja, hogy az emberek ne csak pénzzel támogassák a rászorulókat.

„Őszintén szólva, kicsit talán önző is vagyok, mikor segítek másoknak, mert az nekem is örömöt okoz. Elmondhatatlan, hogy milyen jó érzés látni, hogy valaki jobban érzi magát attól, hogy mellette állsz. Persze az is nagyon fontos, hogy az emberek pénzt adományozzanak, de fizikailag segíteni valakinek elképesztő dolog” – nyilatkozta a színész egy interjúban.

„Azt, hogy valaki személyesen segítsen valakinek, nem mindenki tudja megtenni, de aki megteheti, annak ez nagy élmény” – tette hozzá a sztár.

Scott Caan, Jesse Billauer, a The Life Rolls On alapítója és Giovanni Ribisi a They Will Surf Again eseményen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek