Starity

Doktor House a Robotzsaruval harcol

2012. június 15. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Doktor House főszereplője Hugh Laurie ezúttal teljesen új szerepben lesz látható, hiszen ezúttal megmutatja a gonoszabb énjét.

hirdetés
Doktor House a Robotzsaruval harcol

Az angol színész már javában tárgyal az MGM stúdióval annak érdekében, hogy az 1987-es Robotzsaru című produkcióban kaphasson egy szerepet, méghozzá a gonoszét.

A filmet José Padilha rendezi majd, a címszereplőt pedig Joel Kinnaman fogja alakítani. A jól ismert sztori szerint a meggyilkolt rendőrt, Alex Murphyt félig robot, félig ember szuperzsaruvá alakítva hozzák vissza az életbe. A kiborg azonban szembefordul az őt robottá változtató Omnicorppal, amelynek vezetőjét Laurie játssza – írja Variety című filmes szaklap.

Hugh Laurie egy percig sem tétlenkedik, hiszen nem olyan régen fejeződött be a 8 évadot megélt Doktor House, mely meghozta neki a világsikert. Majd pedig nem olyan régen mutatták be az észak-amerikai mozikban a The Oranges című romantikus mozifilmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek