Starity

Augusztusban indul a Grimm új évada

2012. június 17. 17:05   |   Szerző: Peti_1992

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NBC-re már augusztusban megérkezik az ősz, ugyanis a nyár utolsó hónapjában startol el a Grimm új szezonja.

hirdetés
Augusztusban indul a Grimm új évada

A hazánkban is bemutatott, ám a Megasztár utáni idősávba száműzött sorozat folytatására alig két hónapot kell várnunk, hiszen az amerikai NBC az Olimpia befejezte utáni első napon, augusztus 13-án, hétfőn útjára indítja az újabb évadot.

A rajongóknak nem kell aggódniuk, hiszen ez az ideiglenes időpont csak a szezon első 4 epizódjára vonatkozik. Az újabb részek szeptember 14-től a már megszokott pénteki napon lesznek láthatóak – természetesen Amerikában.

Az új szezonról kiderült egy-két információ is: Bree Turner karaktere, Rosalee Calvert állandói státuszt kap, míg a forgatást május 30-án kezdték el.

Az NBC ezzel a döntéssel kicsit kitol a rajongókkal, hiszen ha májusban lesz a finálé, akkor egy-két hosszabb vagy több kisebb szünetet iktathatnak majd be. Míg a másik opció az, ha kevesebb szünettel, de előbb, olyan március-áprilisban fináléztatja a sorozatot, akkor sokkal többet kell majd várni a harmadik évadra – ha lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek