Starity

Tiffany Houghton: „Az apám egy hős”

2012. június 16. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A country zene új csillaga, Tiffany Houghton a napokban egy internetes oldalnak elmesélte, hogy hogyan mentette meg az életét évekkel ezelőtt az édesapja.

hirdetés
Tiffany Houghton: „Az apám egy hős”

Mivel közeledik az Apák napja, ezért a Roughstock internetes oldal több sztárt is megkérdezett arról, hogy milyennek találja az édesapját. Tiffany Houghton például elmesélte, hogy kislányként az apukája megmentette az életét, ezért hősnek tartja.

„Mikor kislány voltam, egy este énekelni akartam az esőben, és az apukám is velem jött. Ahogy egyre sötétebb lett, ez eső is egyre jobban esett. Nem voltunk messze az otthonunktól, de át kellett menni egy hídon, amit a víz miatt már látni sem lehetett. Azelőtt még sohasem láttam olyan mély vizet. Ahogy a híd felé érkeztünk, azt egyre jobban elfedte a víz, de az apukám mosolyogva felkapott a vállára és úgy vitt engem. Már akkor hősnek láttam. Ő még a mai napig is mindenben segít nekem” – nyilatkozta Tiffany.


Az énekesnő és az édesapja

„Anyukám mégcsak 18 éves volt, mikor apu elvette feleségül, vagyis annyi, mint én most. A házasságuk elején nagyon sok dologgal meg kellett küzdeniük. De most 25 évvel később még mindig együtt vannak és nagyon szerelmesek. Nála jobb apát nem is kívánhatnék” – tette hozzá a gyönyörű énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek