Starity

Egyre drágább Johnny Depp új filmje

2012. június 17. 14:02   |   Szerző: kathrin22

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp legújabb filmje, a The Lone Ranger forgatása messze túllépte azt a keretösszeget, amit a Disney szánt rá.

hirdetés
Egyre drágább Johnny Depp új filmje

Idén februárban kezdték el forgatni a The Lone Ranger című western-vígjátékot, melyben Johnny Depp is szerepet kapott, de úgy tűnik adódtak némi problémák a költségvetést illetően – íta a The Hoolywood Reporter.

A rendező, Gore Verbinski 250 millió dollárból szerette volna elkészíteni a filmet, de a gyártó stúdió 215 millióból engedélyezi és néhány igen izgalmas jelenetet is kivágatott, hogy ezzel kompenzálja az egyre csak növekvő összeget, melyet már eddig elköltöttek az alkotók.

Itt említhetjük például hogy Verbinski a sivatag kellős közepén felépítetett egy komplett várost, és ahelyett hogy átalakított volna egy vonatot, újat csináltatott, amely természetesen dupla annyiba került. Ráadásul az időjárás is közbeavatkozott, mely megrongált több drága díszletet is.

Ha egy bennfenntes munkatársnak lehet hinni, akkor kevesebb mint egymilliárd dollár bevételt kellene, hogy hozzon a mozi világszerte – ami lássuk be egy kicsit abszurd -, hogy a forgatás során történt viharkárokat és a rendező több tíz milliós túlköltését, na meg persze a gázsikat megtérítse.

Azért reméljük ettől eltekintve egy nagyon jó Johnny Depp-filmet láthatunk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek