Starity

Sztárok plasztika előtt és után

2012. június 23. 12:12   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit tesznek a sztárok, ha nem elégedettek a külsejükkel? A legtöbben orvoshoz fordulnak, és kés alá fekszenek.

hirdetés
Sztárok plasztika előtt és után

Kevés olyan ember van, aki teljesen elégedett a külső adottságaival. Vannak, akik elkeseredésükben plasztikai beavatkozáshoz folyamodnak. Nos, ennek egészen jó eredményei is lehetnek, de van, amikor sikertelen a megszépülésre tett kísérlet, ilyenkor gyakran műtétek egész sora következik, és a helyzet csak egyre rosszabb lesz.

Nagyon sok híresség fordult már plasztikai sebészhez, hogy változtasson kinézetén. A baj azonban nem az egyszeri alkalomnál kezdődik, hanem akkor, amikor néhányan erős túlzásokba esnek.

Michael Jackson

Ki ne ismerné a pop királyának plasztikai ügyeit? Afro-amerikai énekesből fehér lett. Talán ő az egyik leghíresebb afro-amerikai énekes, de az egyik leghíresebb plasztikai műtéten átesett sztár is. Sosem derült ki igazából, hogy mennyi műtéten esett át életében, de a híresztelések szerint legalább tizennégyen, köztük orrműtéten, kémiai hámlasztáson, az alsó ajkak csökkentésén, na meg a felső ajkak feltöltésén. A pletykák szerint egyszer még az orra is leesett. Jackonak már az orvosa is azt javasolta, hogy álljon le ezekkel az operációkkal, hisz már az egészsége forgott kockán. Az énekes azt nyilatkozta egyszer, hogy azért műtette meg magát, mert nem akart az apjára hasonlítani. Na de ennyire nem?

Britney Spears

A sztáranyukán már többször hajtottak végre plasztikai műtétet, többek között orrműtétet, zsírleszívást és mellnagyobbítást is. Az első orroperációval nem volt megelégedve, ezért csináltatott még egyet: kisebbítette és karcsúsította a nóziját. Állítások szerint tinédzserként esett át az első mellműtétjén is az anyja beleegyezésével. A híresztelések szerint az ajkát is feltöltette.

Avril Lavigne

Az a szóbeszéd járja, hogy a kanadai popcsillagnak is volt egy orrplasztikai műtétje néhány éve. Egy sebész szerint az énekesnő régi orra túl rövid és kerek volt, a mostani viszont már harmonikusabb és arányosabb. Ámde rosszmájúak azt is állították Avrilről, hogy megnagyobbította a melleit is.

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale-nek még 2007-ban volt egy orrműtétje. Míg más hírességek tagadják a beavatkozást, a popdíva nem tette, sőt, még el is magyarázta, hogy mi volt az oka. A kozmetikai producere javasolta neki, hogy könnyebben tudjon lélegezni, mert amikor tini volt, eltört az orra. Miután átesett a műtéten, olyan pletykák kezdtek terjengeni, melyek szerint a melleit is megnagyobbíttatta, de ezek a vádaskodások hamisnak bizonyultak. A bulvársajtó ezek után sem szállt le a témáról, a lapok állítása szerint ugyanis Ashley újabb orrműtétet tervez, ezt azonban maga a lány cáfolta meg.

Lindsay Lohan

Ijesztő, hogy mi lett az egykor bájos Lindsay Lohanből, és hogy mennyire tönkretette magát. A fiatal lány leginkább egy agyonplasztikázott, negyvenes éveiben járó nőre hasonlít. Az évek alatt több plasztikai beavatkozása is volt, többször volt már ajakfeltöltése, de már az arcát is töltette fel zsírral. Azt is beszélik, hogy az első mellnagyobbítást 17 évesen végezték el rajta, később azonban kisebbíteni kellett a melleit, mert az első operáció nem végződött sikeresen. Nos, nyilvánvaló, hogy a sok szépészeti beavatkozás nem vált előnyére, a drog és az alkohol pedig csak tetézte a bajt a színésznő külsejét illetően.

Fergie

Stacy Ferguson, azaz Fegie is azok közé a hírességek közé tartozik, akik túlzásba vitték a plasztikát. Az énekesnő rengeteget változott az évek alatt. Volt orrplasztikája, mellnagyobbítása és a botox-injekciók sem maradhattak ki a listáról, de ami még ennél is furcsább, az a szemöldökemelés. Az énekesnőnek szemmel láthatóan sokkal vékonyabb és hegyesebb az orra is. Fergie sosem tagadta a szépészeti beavatkozásait, sőt, bevallotta, hogy nyitott a botoxkezelésekre, de a mellműtétet tagadta.

Jessica Simpson

Jessica elismerte, hogy pár alkalommal kés alá feküdt már, legalábbis ami az ajkai injekciós kezelését illeti. Ez utóbbit kár is volna tagadnia, hiszen a képek önmagukért beszélnek. Ezt a lépését viszont hamar meg is bánta: „Azt hittem, ha nagyobbak lesznek az ajkaim, az emberek szexisebbnek látnak majd, de ez az állapot csak 4 hónapig tartott. Utána imádkoztam, hogy lemenjen a duzzanat. Nem tudom, miért tettem, nehéz időszakon mentem keresztül – akkor váltam el!” Hogy mellnagyobbítása volt-e, azt nem tudni, de azt ő maga is elismerte, hogy ha a későbbiekben szükséges lesz, fel fogja őket varratni.

Talán egészségügyi szempontból megérik az ilyen jellegű beavatkozások, viszont túlzásokba esni sem esztétikai, sem pedig egészségügyi szempontból nem előnyös. Bizonyára a hírességek közül is megbánták már páran az erre vonatkozó döntésüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek