Starity

Jön a Kick/Ass folytatása

2012. június 19. 10:10   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy döntött Matthew Vaughn, hogy elkészíti a Ha/ver folytatását, és a stúdió is beleegyezett már. Ha minden jól megy, jövőre a mozikba kerülhet az alkotás.

hirdetés
Jön a Kick/Ass folytatása

Kezdetben nem érdekelte a Universal stúdiót a Kick/Ass második része, de végül Jane Goldman és Matthew Vaughn erősködésére engedélyt adtak a folytatásra. A film neve Kick/Ass 2: Balls to the Wall lesz.

Vaughn ezúttal csak producer lesz a folytatásban, mivel Jeff Wadlow ül bele a rendezői székbe. Viszont Aaron Johnson, Chloe Moretz és Christopher Mintz-Plasse visszatérnek. Állítások szerint még Nicolas Cage is feltűnik a produkcióban, persze csak egy flashback erejéig. Aaron elmondása szerint már izgatott, hogy újra jelmezt ölthet.

Azt már biztosan lehet tudni, hogy ősszel kezdik el a folytatást, de azt még nem, hogy ismét Mark Millar képregényéből merítenek ötleteket a sztorihoz, vagy saját kitaláció lesz-e az egész, annyi bizonyos, hogy a történet első fél órájában Hit-Girl lesz a középpontban.

Ha minden a tervek szerint halad, a film 2013-ban várható a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek