Starity

Will Smith nem akar újra legenda lenni

2012. június 18. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész vonakodik elvállalni a Legenda vagyok című film folytatását.

hirdetés
Will Smith nem akar újra legenda lenni

Will Smith 2007-es sikerfilmje, a Legenda vagyok folytatásáról tanakodnak a készítők, azonban a 43 éves színész nem szeretne részt venni a második rész munkálataiban.

„A producerek már dolgoznak a Legenda vagyok folytatásán, de nem valószínű, hogy el fogom vállalni. Ha netalán valami hihetetlen dolgot sikerül összehozniuk, akkor lehet, hogy igent mondok, de az igazság az, hogy nem akarok folytatásos fickó lenni”nyilatkozta egy interjú során a színész.

A posztapokaliptikus sci-fi horrorfilm megközelítőleg 600 millió dolláros bevételt hozott, így nem csoda, hogy a második részen gondolkozik a Warner Bros. Pictures. Bár a Will által megformált Robert Neville feláldozta magát a film végén az emberiség érdekében, valószínűleg találnának módot arra, hogy visszahozzák. De lehetőség van arra is, hogy Anna (Alice Braga) és fia, akik eljutottak a túlélők táborába az ellenszerrel, hozzálássanak a többiekkel a még életben maradt mutánsok kezelésének és a világ rendjének helyreállításának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek