Starity

Miley Cyrus megcsalja vőlegényét?

2012. június 18. 07:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb pletykák szerint az egykori Disney-sztár egy gyerekkori barátjával csalja Liamet.

hirdetés
Miley Cyrus megcsalja vőlegényét?

Miley Cyrus és Liam Hemsworth eljegyzése teljesen lázba hozta az egész világot. A média most folyton velük és az esküvői előkészületekkel foglalkozik. Hol jó, hol pedig rossz híreket közölnek a fiatal párról.

Így történt ez néhány napja is, amikor Miley egy gyerekkori barátjával, Cheyne Thomassal töltött egy délutánt egy medencénél. A fiatalok nagyon jól érezték magukat, és a képek alapján egyesek szerint a fiú többet érez az ifjú ara iránt, mint egyszerű barátság. Ebből pedig szárnyra kapott egy olyan pletyka, miszerint Miley Cheyne-vel csalja Liamet.

Az egykori Disney-sztár édesanyja, Tish Cyrus Twitteren osztotta meg mondanivalóját az üggyel kapcsolatban: „Elkeserít, hogy a pletykalapoknak kitalált történeteket kell leadniuk csak azért, hogy el tudják adni az újságokat. Nehéz lenne végre békén hagyni őket, hogy boldogok lehessenek?”

„Szeretem a vőlegényemet, és ő is szeret engem. Minden más hülyeség. Végre boldogan élhetünk, és ezt senki sem fogja tudni elvenni tőlünk. Azért mert eljegyeztek nem lehetnek barátaim az ellenkező nemből? Nem lehet egy barátom, akivel kicsit kipihenhetem magam miután egész nap dolgoztam? Butaság. Valószínűleg nektek is lehetnének barátaitok, ha végre előbújnátok a magazinok lapjai mögül és élnétek a saját életeteket. Szerencsétlenek” – reagált kissé felpaprikázva az üggyel kapcsolatban Miley Cyrus.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek