Starity

A Kardashian lányok rátámadtak egy férfire?

2012. június 19. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy floridai férfi brutális támadással vádolja Kimet, Khloét, Kourtney-t és Krist.

hirdetés
A Kardashian lányok rátámadtak egy férfire?

Egy floridai férfi brutális, ugyanakkor nevetséges vádakra hivatkozva tett feljelentést a rövid hajjal parádézó Kim Kardashian, két testvére, Khloé, Kourtney és édesanyjuk, Kris Jenner ellen. Gino Romano két távoltartási kérvényt is benyújtott a rendőrséghez, mondván, a négy nő már kétszer is az életére tört.

Az első június 14-én, a Busch Gardensnél történt, és így hangzik a férfi elmondása szerint:Khloe Kardashian lefogta a fejem, Kourtney Kardashian belesarkallt a szemembe, és Kim Kardashian egy bokszert húzott a fejemre, majd ököllel szájba vágott.”

Romano hozzátette, hogy édeasanyjuk, Kris is benne volt a balhéban: „Gázspray-vel rám fújt, eközben pedig Kim ellopta a farmerom zsebéből a pénztárcámat. Valamint Kris kitépte a fülemből a gyémánt fülbevalómat, beletette a saját fülébe, és azt mondta, azt fogja mondani az embereknek, hogy Bruce-tól kapta. És Kim megfenyegetett, hogy Kanye West egy mikrofont fog letolni a torkomon.”

A bíróság természetesen megtagadta a kérést, és Ginónak több se kellett: újabb feljelentést tett, amiben az állt, hogy június 11-én Kourtney rálőtt egy sokkolóval, Kim azt súgta a fülébe, hogy „most megvagy, te kis szarházi”, Khloé pedig szumósnak öltözve a járdára lökte őt. Az eset ezúttal Disney Worldben történt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek