Starity

Harcolj az életedért!

2012. június 19. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges színházi előadással készült a nyárra a House of Horror. Budapest első horrorszínháza 500 négyzetméteren, sokkoló díszletekkel és vérfagyasztóan hiteles szereplőkkel várja a rettegni vágyókat. A Horrorházként is emlegetett létesítmény vadonatúj, A Halál labirintusa című előadásához ráadásul egy bestsellerírót szerződtetett.

hirdetés
Harcolj az életedért!

Ez a nyár az abszolút rettegésről szól – ígéri a House of Horror. Fővárosunk horrorszínháza, egy éves működése alkalmából igazi csemegével várja látogatóit. Új, A Halál labirintusa című, interaktív horrorelőadásukon a magyar krimiíróval, Lakatos Leventével dolgoztak. A LoveClub és a Barbibébi című regények fiatal szerzője ígéri: véres show-ra számíthatnak a borzongás szerelmesei.

„A Halál labirintusa természetesen nem klasszikus színházi előadás. Nem színpadon, hanem egy 500 négyzetméteren elterülő alagútrendszerben játszódik a cselekmény. A műsor kerettörténetének a látogatók is részesei, a Halál kegyetlen feladványait megoldva kell visszajutniuk az életbe. Közben természetesen szörnyek, gyilkosok és démonok keresztezik útjukat – magyarázza Levente. – Egy biztos: az élmény felejthetetlen, mely köszönhető a House of Horror képzett szereplőcsapatának.”

A House of Horror színterére 14 éves kortól, saját felelősségre léphetnek be a játszani vágyók. A kalandokkal dúsított előadás ajánlott baráti társaságoknak, csapatépítésre, randevúzóknak, de családok számára is.

A Halál labirintusa június 23-tól, egy hónapon keresztül látható a House of Horrorban.

Bejelentkezés, jegyrendelés: +36 70 596 6245

Tovább információk:
http://www.houseofhorrorbudapest.com/
https://www.facebook.com/houseofhorrorbudapest
Cím: Budapest, 6. kerület, Lázár utca 7. (Az Opera mögötti utca)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek