Starity

Magyar modell a Prada kampányában!

2012. június 20. 09:09   |   Szerző: tengericsillag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Axente Vanesszát már rengeteg magazin hasábjain, illetve sok márka kifutóján láthattuk, most a Prada őszi/téli kampányában szerepel – írja a Glamour.

hirdetés
Magyar modell a Prada kampányában!
Fotó: Steven Meisel

A fiatal lányról már tudtuk, hogy a márka 2012-13-as őszi/téli kollekcióját bemutató ready-to-wear show-jának első modellje volt, ami után sok felkérést kapott különböző divatcégektől. Ezzel rengeteg lehetőség tárult elé, sok divatház figyelt fel rá. Az addig inkább csak Ázsiában portfóliót építő modell most már inkább Európában dolgozik, sokszor megfordul például Párizsban.

Nemrég bejelentették, hogy ő fogja bemutatni a Prada őszi-téli kollekciójának ruháit, ami nagyon nagy dolog – különösen egy magyar modell számára.

A 17 éves lányt azonban még nagyobb meglepetés érte, amikor megtudta, hogy felkérték arra, hogy legyen a cég egyik arca is. A modell jövőbeli munkáiról ugyan nem sokat tudni, de az már tehát biztos, hogy a következő szezonban a Prada kampányképein találkozhatunk vele.

Egyenlőre csak egy fotó került napvilágra, melyet Steven Meisel készített, de remélhetőleg hamarosan újak is előkerülnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek