Starity

Szakított Carlos Pena és Samantha Droke

2012. június 20. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Big Time Rushból ismert Carlos Penával a napokban - pontosabban június 17-én - szakított barátnője, a Hercegnővédelmi programból ismert Samantha Droke.

hirdetés
Szakított Carlos Pena és Samantha Droke

A Big Time Rush nevű banda tagja, Carlos Pena tavaly év vége óta volt együtt barátnőjével, Samantha Droke-kal. Eddig úgy tűnt minden rendben van közöttük, hiszen Sammy mindig elkísérte Carlost a koncertekre, sőt még a Big Time Movie forgatásán is ott volt. Valami különös oknál fogva azonban végül mégis a szakítás mellett döntöttek.

Június 17-én érdekes dolgot osztott meg rajongóival Carlos. A tweet mindössze ennyiból állt: „Igen igazak a pletykák. Tudjátok... azok a pletykák... arról a dologról.”

Persze ez rögtön el is indította a lavinát a Big Time Rush-rajongók körében, hogy vajon mi történhetett kedvencükkel. Pár percel később Carlos ismét posztolt, ezúttál már kicsit konkrétabban: „Minden okkal történik, nemigaz?”

A nap végén pedig kirakott egy videót a YouTube-ra, amiben elmesélte mi is történt pontosan és, hogy még mindig nagyon szomorú a történtek miatt, ami arra enged következtetni, hogy Samantha mondta ki a búcsúszót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek