Starity

Készül az Így neveld a sárkányodat folytatása

2012. június 20. 10:10   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Így neveld a sárkányod című animációs film második részének elkészítése nagy erőkkel folyik, és már a szinkronszínészek kiválasztásán is dolgoznak.

hirdetés
Készül az Így neveld a sárkányodat folytatása

Az Így neveld a sárkányodat két évvel ezelőtt mutatták be a mozikban és nem csupán a gyerekek, de a felnőttek figyelmét is megragadta bűbájával, valamint ötletességével.

Az akkor Oscar-díjra jelölt film folytatása az eredeti tervek szerint 2014. június 20-án jelenik majd meg. A történet írója és rendezője ezúttal is Dean DeBlois, akinek neve az első epizódot is fémjelzi. A Cressida Cowell könyvszériáján alapuló, új animációs filmben az első részben megismert karakterek visszatérnek, így az őket szinkronizáló méltán neves színészek is helyet kapnak a produkcióban. Olyan sztárok neve bukkan fel ismét a stáblistán, mint Gerard Butler, Craig Ferguson, Jonah Hill vagy Kristen Wiig.

A legutóbbi hivatalos bejelentés alapján, a hőseink ellenfeleként megjelenő főgonosznak a Trónok Harcából ismert fiatal, brit tehetség, Kit Harington kölcsönzi majd a hangját. Az ifjú színész korábban sosem szinkronizált, de a filmezés terén már több tapasztalatot szerzett. Első mozifilmje, a Silent Hill: Revelation 3D októberben kerül bemutatásra külföldön, és remélhetőleg hamar eljut a hazai nézőkhöz is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek