Starity

Plazma 89 nővel volt már

2012. június 20. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillag Születik felfedezettje nagyon büszke az eddigi eredményére. Önmagát már most a közismert nőcsábászhoz, Komár Lacihoz hasonlítja.

hirdetés
Plazma 89 nővel volt már
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A tehetségkutatókban feltűnt versenyzőket mindig körülrajongják az ellentétes nem képviselői – így van ezzel Plazma is, aki nagyon élvezi ezt a helyzetet. A rapper saját bevallása szerint korábban sem volt elveszett gyerek, ha csajozásról volt szó, de ha már ennyi előnnyel jár az ismertség, akkor azt ki is használja.

„Jelentkeznek a közösségi oldalamon, megállítanak az utcán, odajönnek a bulikban, én pedig kihasználom a helyzetet. A 20 és 32 éves hölgyek között szívesen válogatok. Talán ez furcsán hangzik, de fair játékot játszom velük, világosan megmondom, ne számítsanak szerelemre. A szükségleteimet ki kell elégítenem, a biológia működik, a többi meg karalábé” – mondta a Blikknek Plazma, aki most leginkább a karrierjére és a családjára koncentrál és esze ágában sincs egy komolyabb párkapcsolatba belekezdeni.

A lap kérdésére a 20 éves tehetség azt is bevallotta, hogy már 89 nővel feküdt le, és hódításai nagy százalékát már ismertségének köszöheti. „Majd statisztikai viszonyítást szeretnék Komár Lacival, hogy ő ennyi idősen meddig jutott” – fűzte hozzá Zoli nevetve, aki tisztában van azzal, hogy a szexfüggő táncdalénekesnek a pletykák szerint többszáz nővel volt dolga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek