Starity

Várandós a világ legszexisebb nője

2012. június 20. 22:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010-ben még a világ legszexisebb nőjének válaszotta a Maxim magazin. Marisa Miller körül azóta sem lassulnak az események, ugyanis kiderült: gyermeket vár.

hirdetés
Várandós a világ legszexisebb nője

Marisa Miller és Griffin Guess, a 32 éves zenei producer 2006. április 16-án házasodott össze, és ezzel a kisbabával koronázzák meg hatéves házasságukat.

“A férjem és én mindig is családot szerettünk volna alapítani, sajnos a munkánk miatt ez eddig nem válhatott valóra. Szerettem a feleség szerepében tündökölni 6 évig, de már szeretném megtapasztalni az anyaság érzését is” – vallja be a 33 éves modell.

A babavárás külön öröm Marisa családjában, ugyanis ő és húga egyszerre várandós, és a kisbabák megszületésének időpontja is egybe esik: mindketten decemberre várják csemetéiket.

Marisa egyébként 2007-től egészen 2010-ig képviselte a Victoria’s Secret házát, és a híres Sports Illustrated modelljeinek egyike volt 2011-ig. A modell újabban műsorvezetéssel próbálkozott, de feltűnt az Így jártam Anyátokkal és az America's next top model című sorozat epizódjaiban is .A pletykák szerint jelenleg Ryan Reynoldsszal forgat egy akciófilmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek