Starity

Meglopták Varga Győzőt

2012. június 21. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Irigy Hónaljmirigy énekese hajlandó lenne piaci áron visszavásárolni az ellopott laptopját, mert azon pótolhatatlan adatok voltak.

hirdetés
Meglopták Varga Győzőt

Győzőék a Millenáris Parkba érkeztek egy megbeszélésre a menedzserük kék BMW-jével. A gépkocsit fizetős, őrzött parkolóban hagyták, benne egy notebookkal, aminek visszaérkezésükkor már hűlt helye volt. Csak később vették észre, hogy pechjükre a biztonsági kamera látóterén kivül eső helyen parkoltak.

Az Irigy Hónaljmirigy énekese még sosem hagyott semmit a kocsi utasterében, de álmában sem gondolta, hogy egy védett parkolóban tíz perc alatt, mindenféle külsérelmi nyom nélkül kifoszthatják az autót. A laptopon ráadásul pótolhatatlan adatok vannak, ezért képes lenne fizetni is, hogy visszakaphassa a gépet – írja a Blikk.

„Megtettem a rendőrségi feljelentést, de így a Blikken keresztül a tolvajnak is üzenni szeretnék: Figyelj! 150 ezret fizetek a laptopomért. Ennél többet úgysem kapnál érte, az e-mail címemet pedig sajnos ismered” – üzente a megkárosított énekes a tolvajnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek