Starity

Taylor Swift megmentette B.o.B életét

2012. június 21. 17:05   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy hónapja jelent meg a country énekesnő és a rapper közös dala, amely a Both of Us nevet viseli, a két énekes máris dolgozik a szerzemény kisfilmjén. A forgatás azonban nem kevés meglepetést tartogatott.

hirdetés
Taylor Swift megmentette B.o.B életét

Taylor Swift és B.o.B kicsit sem pihentek az elmúlt hetekben, ugyanis éjjel-nappal dolgoznak új szerzeményük, a Both of Us kisfilmjén. A forgatás először egy Nashville-beli farmon kapott helyett, ahol a két énekesnek nem csak a munkára kellett koncentrálni, hanem arra is, hogy ne legyenek az ott lévő élősködők áldozatai.

Mindenhol csak bogarak. Bogarak rajtunk, vagy bogarak, amik csak ránk másznak vagy csak csipkedik az embereket – Mesélte az énekesnő, aki azt is elmondta, hogy volt a forgatásnak egy elég veszélyes fordulata is. – Átnéztem B.o.B vállára és ott volt egy hatalmas pók. Úgy nézett ki, mint egy madár, olyan nagy volt. Csak ott mászkált rajta, készen állva, hogy megölje, de én megmentettem az életét! – Tette hozzá Taylor.

Később egy night clubban folytatták a forgatást,e gy biliárdasztal előtt. „Ez is egy nagyon fontos része a klipnek”árulta el B.o.B.

„Igazából ez sokkal több mint egy Taylor Swift és B.o.B-projekt. Ez az élet minden területére, illetve társadalmi csoportjára igaz. Ez mindenkiről szól.” – áradozott a rapper a klipről.

A videóklip at MTV-n fog debütálni, június 26-án.

Kulissza mögötti videó a forgatásról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek