Starity

Justin Bieber elveszi Selena Gomezt?

2012. június 22. 09:09   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arra következtetnek a rajóngók Justin egy elejtett szavából, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth után ők lesznek a következők, akik összekötik az életüket hamarosan.

hirdetés
Justin Bieber elveszi Selena Gomezt?

A tinik kedvence nemrég különleges találkozót és aláírásosztást tartott New Yorkban, a J&R lemezboltnál, ahol a rajongók teljesen megőrültek kedvencük láttán.Több ízben is faggatóztak, és szokás szerint Bieber barátnőjével, Selena Gomezzel kapcsolatos kérdések is felmerültek.

Miután az egyik rajongója megkérdezte, mi a szándéka Gomezzel, Justin szűkszavúan ennyit válaszolt: „Úgy néz ki, elveszem”.

Nem lehet tudni, hogy csak poénnak szánta-e, hogy ne faggassák tovább szerelméről, vagy tényleg megjött hozzá a kedve Miley és Liam után. Bár eddig akárhányszor felmerült, hogy házasodnának, mindig cáfolták a pletykákat, viszont az énekes barátai téli esküvőről pletykálnak, így akár komolyan is vehetjük ezt a rövid nyilatkozatot.

Hogy mit szól ehhez Selena, még nem tudni. De tény, hogy fiatalok lennének egy esküvőhöz, ráadásul még annyi ideje sem járnak együtt, mint a másik hollywoodi álompár. Hogy mi sül ki az egészből, azt hamarosan megtudjuk.


Justin Bieber aláírásosztás közben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek