Starity

Nina Dobrev amnéziás?

2012. június 22. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozatban a színésznő által alakított Elena meghozta döntését, de nem biztos, hogy vámpírként is emlékezni fog rá.

hirdetés
Nina Dobrev amnéziás?

Sokkolóan ért véget a The Vampire Diaries sorozat harmadik szezonja. Az évadzáróban több szereplő lelte halálát, bár van, aki nem véglegesen. A Nina Dobrev által alakított Elena is csak egy új kezdet elé néz, hiszen sokak örömére vámpírrá változott.

A színésznő egy interjú során elárulta, hogy nagyon izgatott a folytatás miatt, és kíváncsi, hogy Elena élete miként fog alakulni.

„Azt tudtam, hogy Elena átváltozik. Az nem volt biztos, hogy a harmadik évad befejező epizódjában vagy csak a negyedik évad elején kerül rá sor. Így sokkolóbb hatást értünk el.” - mondta el a színésznő, aki arra a kérdésre, hogy most mi lesz a szerelmi háromszöggel, nagyon titokzatosan felelt – „Igen, ez nagyon érdekes lesz. Várj, egyáltalán Elena emlékszik a választására (arra, hogy Stefant választotta)? Nagyon beütötte a fejét, és autóbalesete volt. Jelenleg még arra sem emlékszik, hogy Damonnal találkozott először. Egyelőre én se tudok semmi pontosat, nem mondtak még nekem sem túl sokat a folytatásról, de számos szálon tovább lehet vinni a történetet.”

Ezzel a néhány mondattal Miss Dobrev újabb megerősítést adott a Damon és Elena rajongóknak, de arra, hogy kiderüljön az igazság még októberig várni kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek