Starity

A házasság náluk nem számít

2010. július 19. 12:12   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg híres sztárpár van a világon, akik semmi jelét nem adják annak, hogy házasságot szeretnének kötni.

hirdetés
A házasság náluk nem számít

Johnny Depp & Vanessa Paradis

"Minden papírnál erősebb kötelék, hogy van két gyerekünk. Lélekben úgyis férj-feleség vagyunk" - vallja a színészpár, akik tizenkét éve élnek élettársi kapcsolatban. Legfeljebb akkor házasodnának össze, ha úgy éreznék, hogy a gyerekeiknek, Lily-Rose-nak és Jacknek ez fontos, de ennek semmi jele. "Nekik így is, úgy is anya és apa vagyunk."

http://wallofpaul.com/files/hawn-russel.jpg

Goldie Hawn & Kurt Russell

Nem a papír, hanem a szeretet és az egymás iránti tisztelet a fontos, mondja a színésznő, aki immár 27 éve együtt él Kurt Russell-el. A kapcsolatukban mindenen keresztülmentek, amin egy átlagos házaspár - a válást kivéve. "Gyerekeket neveltünk, házat építettünk, nem érzem, hogy bármi kimaradt volna" - mondja a színésznő.

http://thisisdiversity.com/js/js_tid/tiny_mce/plugins/imagemanager/files/images/user_0/Enrique_Iglesias__Anna_Kournikova.jpg

Enrique Iglesias & Anna Kournikova

Miközben hol azt hallani, hogy összeházasodnak, hol azt, hogy szakítanak, a pár békésen éli a hétköznapjait, és remekül megvannak esküvő nélkül is - már lassan tíz éve. "Sok barátnőm évekig várt az álomesküvőre - mondja Anna - és azt hitték, utána egy csapásra minden olyan lesz, mint a mesében. Persze csalódtak, egy esküvő nem tesz jobbá semmit."

http://www.celebrity-gossip.net/images/photos/shakira-uruguay-love.jpg

Shakira & Antonio De La Rúa

A kolumbiai énekesnő hosszú évek óta jegyese az argentin elnök fiának, akivel már tíz éve él együtt. Esküvőt azonban ne várjunk a közeljövőben! "Az eljegyzéssel bebizonyítottuk, hogy komolyak a szándékaink, és közös jövőt tervezünk - mondja Shakira. - A házasság viszont egyikünknek sem fontos, túl sok válást láttunk már."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek