Starity

Szembenéztek a Halállal az Apollo 23 és a Quantum XXL tagjai

2012. június 22. 19:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rettegtek A Halál labirintusában az Apollo 23 és a Quantum XXL tagjai. Az RTL Klub sztárjainak, művészetüket mellőzve, kizárólag logikájukra hagyatkozva kellett teljesíteniük Budapest horrorszínházban. A feladatot sikeresen vették: túlélték a játékot.

hirdetés
Szembenéztek a Halállal az Apollo 23 és a Quantum XXL tagjai

A srácok kezdetben még viccelődtek, ám a House of Horror termeiben már arcukra fagyott a mosoly. A hírességek azonban bebizonyították: pánikhelyzetben is összetartóak. Budapest interaktív horrorszínházában, halált megvető bátorsággal teljesítették a feladatokat, és néztek szembe a legfélelmetesebb démonokkal.

Persze útközben bőven akadtak kényelmetlen pillanataik, sorra érték őket a meglepetések. A horrorszínház új, a regényíró Lakatos Levente által jegyzett előadása ugyanis hemzseg a koncentrációt igénylő feladatoktól. Azonban élet-halál között meglehetősen kevesen képesek egyszerre több felé figyelni. És éppen ettől különleges élmény végigmenni a rémségeket rejtő labirintuson.

Ha te is kipróbálnád magad A Halál labirintusában, mától egészen július 22-éig megteheted.

Bejelentkezés, jegyrendelés: +36 70 596 6245
Cím: Budapest, 6. kerület, Lázár utca 7. (Az Opera mögötti utca)
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek