Starity

Sharon Osbourne összeomlott

2012. június 23. 11:11   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A családanya teljesen maga alatt van fia súlyos betegsége miatt, és önmagát hibáztatja.

hirdetés
Sharon Osbourne összeomlott

Nemrég számoltunk be arról, hogy Jack Osbourne szklerózis multiplexben szenved, azaz az idegrendszere visszafordíthatatlanul károsodik. Pedig a reality sztárnak már sínen volt az élete, mert szerelmének és neki megszületett az első gyermeke.

Az édesanyja, Sharon Osbourne, aki már egyszer legyőzte a rákbetegséget nemrég adott egy interjút a CBS talkshowjában, a The Talkban, amiben mindenki tudtára adta, hogy mélyponton van.

„Nincs szörnyűbb annál, mint amikor egy anya megtudja, hogy a gyermeke súlyos beteg – mondta az anya. – Amikor meghallottam a diagnózist, el sem akartam hinni. Nem hittem Jacknek! Aztán órákig csak megállíthatatlanul sírtam, amikor felfogtam. Nagyon nehéz dolog ez. Természetesen tudom, hogy azzal nem segítek, hogy csak sírok és panaszkodom, azzal is tisztában vagyok, hogy erősnek kell maradnom. Minden pozitív energiánkra szükség van, hogy talpra álljunk. De az is igaz, hogy engem sokkal jobban megviselt a diagnózis” - folytatta.

Továbbá elmondta, hogy fia hősiesen és bátran viseli a betegséget, és azon munkálkodik, hogy minél több erőt adjon neki. Jack egyébként nagyon dühös volt, amikor megtudta, hogy mi a baja, de édesanyja is az, mert úgy érzi ez az ő hibája: „Jack egy jó srác. Úgy érzem, ez valahogy az én hibám. Arra gondolok, vajon mit ettem vagy ittam, amikor terhes voltam.”


Sírva fakadt az interjú közben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek