Starity

Marie Mai egy kozmetikai cég arca lett

2012. június 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marie Mai bevallása szerint mindig is arról álmodott, hogy egyszer egy cég arca legyen, ami a napokban meg is valósult.

hirdetés
Marie Mai egy kozmetikai cég arca lett

A híres kanadai énekesnő szekere idén biztosan szaladni fog, mivel szeptemberben jelenik meg negyedik albuma, nemrég pedig egy kozmetikai cég kérte fel, hogy reklámozza sminkjeit, rúzsait az ő arcával. Természetesen egy ilyen ajánlatnak egy nő sem tudna ellenálni, így vállalta a dolgot. A napokban már el is készültek róla a stúdióképek.

A nagy eseményre természetesen nem egyedül jelent meg, családja és férje is elkísérte őt.

„Nagyon örültem ennek a felkérésnek, egyszerűen szóhoz sem tudtam akkor jutni. Sikítoztam örömömben, és Fred először azt hitte, hogy valami baj történt de amikor ő is megtudta nagyon örült. Szerintem minden lány arról álmodik, hogy egyszer az ő arcával reklámozzanak sminkeket, és ez nekem megvalósult. Bár elég húzósok a napjaim, még is gondoltam, hogy időt szánok ennek a reklámnak, és a rendezvényen az ő rúzsában és sminkjében jelentem meg. Szerintem nagyon jól sikerültek a képek is, viszont ezt még mindig fel kell dolgoznom” – mesélte az énekesnő nagy örömmel egy helyi lapnak.

az énekesnő és reklámkellékei

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek