Starity

Emma Stone pánikrohamokkal küzd

2012. június 23. 11:11   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Könnyű nőcske sztárjának élete sem egy tündérmese: körülbelül 8 éves korától küzd pánikrohamokkal.

hirdetés
Emma Stone pánikrohamokkal küzd

Emma Stone a hamarosan megjelenő A csodálatos Pókember című film promótálása közben a Vogue magazinnak beszélt arról, hogyan küzd a 8 éves kora óta megjelenő pánikrohamokkal.

„Olykor teljesen lefagytam emiatt. Nem akartam átmenni a barátaimhoz, nemhogy még lógjak is velük. A legrosszabb az, hogy senki se igazán értett meg” – emlékezett vissza a színésznő gyerekkorára.

Emma mesélte, hogy a tinédzserkori terápiák és az a döntése, miszerint színésznő lesz, segítették részben legyőzni a félelmeit.

A színészet által kezdtem érezni úgy, hogy van értelme az életemnek. Mindig is szerettem megnevettetni az embereket, így tudom én is kezelni a gondjaimat.

Mindamellett Emma azt is hozzátette, hogy néha még tapasztalja a rohamokat, és volt egy-két eset A csodálatos Pókember forgatásai közben is, amire úgy emlékszik vissza, hogy akkor úgy érezte, nem ura önmagának. A stresszt igazán csak a konyhában tudja legyűrni:Állandóan sütögettem a forgatás során. Ilyenkor azt érzem, hogy annak biztosra tudom, mi a kimenetele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek