Starity

Vanessa Hudgens lilára váltott

2012. június 25. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Disney-sztár új színt vitt hajába. A rózsaszín divathullám ellenére, az ő választása a lilára esett.

hirdetés
Vanessa Hudgens lilára váltott
Fotó: Brian Bowen Smith/Lucky Magazine

Mindenkit sokkolt Vanessa Hudgens tavalyi, drasztikus frizuraváltása, amikor Gimme Shelter című filmje kedvéért megvált hosszú fürtjeitől. Azóta rengeteg féle hajjal láthattuk az ex-Disney-sztárt.

Nagyon hiányzott neki megszokott, hosszú haja, ezért nem riadt vissza a póthajtól, sőt olykor a parókától sem. Idén márciusban azonban még egy lapáttal rátett, amikor szőke hajkoronával kapták le a Selena Gomezzel közös filmjük forgatásán. Később viszont kiderült, hogy nem festette át haját, hanem egyszerűen parókát húzott, mert szerepe ezt követelte.

A minap Vanessa egy nem túl jó minőségű képet töltött fel blogjára a következő kommenttel: Nézzétek mit csináltam... Kicsit lila lett a hajam.

Fotó: vanessahudgensofficial.com

A fotó valószínűleg szándékosan lett ilyen, mivel csak Nessa hajának végét látjuk rajta, így a rajongók törhették a fejüket, hogy kedvencük vajon teljesen megőrült és egész hajkoronáját befestette-e lilára, mint például korábban Katy Perry. De megnyugodhatunk, mivel a napokban készült paparazzi képek tanúsága szerint csak néhány lila tinccsel lett gazdagabb Miss Hudgens.

Fotók: HJi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek