Starity

Rózsaszín haj: az új divat?

2012. június 25. 09:09   |   Szerző: Spongya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato nemrég történt hajfestése apropóján összegyűjtöttünk hat olyan hírességet, akik a rózsaszínt nem csak ruhában szeretik, hanem bátran választják a hajszínüknek is.

hirdetés
Rózsaszín haj: az új divat?

Egyesek az új divatnak, mások megbotránkoztatónak tartják a rózsaszín hajszínt. Van olyan sztár, aki bevállalja, hogy az egész hajkoronáját befessék pinkre, de egyesek nem ilyen merészek, csak egy-két tincset színeznek be.

Összegyűjtöttünk hat olyan hölgyet a sztárvilágból, akik mosollyal az arcukon jelentek meg a – kissé feltűnő – rózsaszín hajukkal.

Katy Perry

A népszerű énekesnő még 2011-ben döntött a rózsaszín hajszín mellett. Bár fekete hosszú hajjal futott be, de gyakran cserélgette hajszínét, volt már szőke – ami az eredeti hajszíne is -, barna és kék is. Az énekesnőnek nagyon jól áll a rózsaszín haj, hisz nem mindennapi – pont, mint az egyénisége.

Nicki Minaj

A népszerű rappernő szerint is menő a rózsaszín haj. Nicki hajzuhataga szinte a szivárvány összes színében pompázott már, bár néha parókát használt, mégis ez a csajos szín az egyik legismertebb hajszíne.

Willow Smith

A 12 éves énekespacsirta bizony elmondhatja, hogy az ő haja szinte már mindenféle fazonú és színű volt. A Smith házaspár lánya még barna hajjal kezdte a karrierjét, majd első ízben levágatta hosszú haját, majd később zöldre festette. Willownak már rózsaszínben is tündökölt a haja, amivel lássuk be, nagyon aranyos volt.

Dianna Agron

Bár a Glee színésznőjének nem voltak sokkoló hajszín- és fazonváltásai, a sorozat néhány részében pár rózsaszín tincset csempészett a hajába. Bár Diannat szőke hajjal szokhattuk meg, kétségtelen, hogy a rózsaszín is remek választás volt számára.

Demi Lovato

A Disney egykori üdvöskéje a haja végét festette be lilás-rózsaszínre. A Rocktábor egykori Mitchie Torrese az utóbbi időben sok hajszínt kipróbált. Az elmúlt évek alatt a barna és a fekete hajszín volt nála a nyerő, de idén a szőke is felkerült a listájára. Az amerikai X-Faktor zsűrije nagyon szereti rózsaszínes tincseit, ezt Twitteren is közölte. Deminek igazán jól áll a szőke-rózsaszín hajszínkombináció.

Lauren Conrad

És végül, de nem utolsó sorban következzen a reality sztár, akin első könyvének, a The Fame Game-nek a bemutatóján jelent meg rózsaszín loknikkal. A 26 éves Lauren, csakúgy mint Demi, a haja végét pingálta rózsaszínre. Bár a divattervezőnek mindig hosszú, szőke haja volt, most egy kicsit extrémebbre vette a figurát.

Melletük még számos előadó váltott extrémbebb hajszínre, ugyanis egyesek szerint ez az új divat, és senki nem szeretne lemaradni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek