Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában — V. rész

2012. július 05. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legyen az egy gyönyörű estélyi, egy felcicomázott miniruha vagy egy egyszerű fekete dressz – kedvenc celebjeink hajlamosak egymást überelve ugyanazt a darabot felvenni. A tökéletes estélyik és a förtelmes miniruhák nem kis gondot okoznak a divatkritikusoknak sem: nektek melyik összeállítás tetszik jobban?

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában — V. rész

A divatkritikusok elől nincs menekvés. Szakértő szemeik azonnal kiszúrják, ha két (vagy több) híresség ugyanazt a ruhát viseli a nyilvánosság előtt. Ezúttal ismét összeállítottunk egy listát, amelyben górcső alá vettük a sztárokat, akik tudtukon kívül vagy tudatosan szeretnek koppintani a másik stílusáról.

Britney Spears és Ashley Tisdale

A rózsaszín Brian Lichtenberg-miniszoknyát Britney fekete magas sarkúval, míg Ashley testszínű cipővel és fehér lánocs táskával párosította. El kell ismerni, Britney stílusa egyre jobb az évek múltával: ám Ashley itt mindent visz.

Kate Hudson és Tyra Banks

A két hölgy mindig jó ízléséről volt híres: egy gyönyörű Marchesa-estélyit választottak vörös szőnyeges szerepléseikre – csupán más színben. Nehéz eldönteni, melyik a nyerőbb.

Blake Lively és LeAnn Rimes

A Gossip girl-lány piros csizmával, harisnyával és túldíszített Chanel-kabátkával viselte ezt az Isabel Marant-ruhát. A countryénekesnő, LeAnn sem vitte túlzásba: valahogy rajta sem igazi a ruha, ám ezt a kört most ő nyerte. Blake ritkán tud hibázni, ám ezt a szettet nagyon elnézte.

Rihanna és Kristin Cavallari

A The Blonds tervezőpáros ruháját mindkét híresség felpróbálta. Riri épp egy vacsorára menet viselte ezt az extrém piros darabot bokacsizmával s combharisnyával. Kristin a ruhával összhangban lévő cipőt és alkalmi táskát választott egy eseményre. Extrém ruha, merni kell viselni! Viszont a sok szép ruhaköltemény helyett vajon miért ezt választották?

Heidi Klum és Jennifer Lopez

Louis Vuitton-ruhájuk elbűvölő! Heidi fantasztikus alakján csodásan mutat a ruha, ám a felhalmozott karkötő és a giccses cipő nem tett jót a darabnak. J.Lo szettje: tökéletes.

Katherine Heigl és Selena Gomez

A szatén Reem Acra-partiruhát mindketten hagyták érvényesülni: a kiegészítők szépek, ám cseppet sem látványosak, s nem veszik el a figyelmet a ruhát díszítő köves övről. Katherine egy fekete Louboutin-cipőt választott, míg Selena ezüst darabokkal párosította ruháját. Bár egyikőjük cipője sem a legtökéletesebb választás, az énekesnőn kicsit jobban áll a ruha.

Drew Barrymore és Kim Kardashian

A színésznő és Kim hihetetlenül bájosan festenek ebben Catherine Malandrino-ruhában. Egyikük szettjében sem találunk hibát: mindketten arany kiegészítőkkel párosították ezt a zöldessárgába hajló, csodás darabot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek