Starity

15 év után küldték el a sorozatszínészt!

2012. június 25. 08:08   |   Szerző: kathrin22

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

15 év szereplés után végleg kiírták a Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Pétert a legnépszerűbb magyar sorozatból, a Barátok Köztből. A hír sokkolta a színészt.

hirdetés
15 év után küldték el a sorozatszínészt!

Berényi András és családja, másfél évtizede költözött a Mátyás király térre, és vált milliók kedvencévé. Az eltelt idők alatt először a gyerekeket alakító színészek, Juga Veronika (Berényi Kata), majd kicsivel később Váradi Zsolt (Berényi Dani) is elhagyta a sorozatot. Utánuk következett Berényi Zsuzsát megformáló Csomor Csilla.

Most R. Kárpáti Péteren a sor. A színész a Blikknek elmondta, fogalma sincs, hogy ezek után mihez kezdjen, hiszen hatalmas bevételtől esett el. Nem tartja kizártnak, hogy még a házától is megkell válnia, hiszen ő is a svácji frank alapú hitelesek csónakjában evez.

„Persze, aki ebben a szakmában van, annak számolnia kell ilyen döntésekkel” – nyugtatgatta magát a színész, aki azért bizakodó, mert amíg csak lehet és tudja csinálni, addig továbbra is színházban fog játszani és szinkronizálni fog.

„15 év után sehol a világon nincsen annyi alapszereplő egy sorozatban, mint nálunk, tehát muszáj lépni. Mint bárki mást, így a színészeket sem kerülik el a változások, a nehézségek”tette hozzá a Kalamár Tamás, aki nagyon sajnálja, hogy ezt a döntést meg kellet hozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek