Starity

Sarah Jessica Parker nem adna tanácsokat

2010. április 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szinglik kultfilmjévé vált Szex és New York központi karaktere Carrie Bradshaw cikkei révén több száz New York-i nőnek ad hasznos párkapcsolati tanácsokat, a karakter megformálója, Sarah Jessica Parker a való életben egyáltalán nem tartja magát szakértőnek szívügyekben.

hirdetés
Sarah Jessica Parker nem adna tanácsokat

Annak ellenére, hogy a négyszeres Golden Globe-díjas színésznő 1997 óta él boldog házasságban Mathew Broderickkel állítja: nem tudja mi a felhőtlen kapcsolat titka.

„Nem vagyok a kapcsolatok szakértője, Isten tudja, de talán valaki olyannal kel lenned, aki száz százalékban hisz benned. Ha ez nincs meg, akkor semmi nem működik" – mondta. Sarah neve mára egybeforrt Carrie Bradshaw-éval, aki a kapcsolatok szakértője a Szex és New Yorkban.

Ennek ellenére úgy véli, hasznos, ha a nők olyan filmekkel találkoznak, melyekben egy másik nő szemszögéből látják a történéseket. Nyilván ez is közrejátszott abban, hogy ismét elvállata, a hat éven át sikerrel futó sorozat, második mozifilmes változatának főszerepét. A Szex és New York 2. idén júniustól látható a hazai mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek