Starity

Katy Perry esküvője nagyon ködös

2010. július 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár újév napján jegyezte el egymást Indiában egy fergeteges románcot követően. Kicsike, de mégis előkelő esküvőt szeretnének, amelyet pedig a saját házukban tartanak majd.

hirdetés
Katy Perry esküvője nagyon ködös

A vendégek között ott lesz többek között az Oasis együttes frontembere, Noah Gallagher, Rihanna, a brit komikus, David Williams, és felesége Laura Stone. Bár a kiadott híresztelések ellenére elég valószínűnek tűnik, hogy a ravasz popénekesnő és férje szándékosan ködösítik az esküvő információit. Katy nemrégiben bevallotta azt, hogy ő és Russel szándékosan mindenféle légből kapott sztorikat kreálnak a közeledő esküvőről, hogy az ő eredeti terveik titokban maradjanak.

"Russel gyártja az igazán buta históriákat rólam és az esküvőnkről! Hallottam már olyat is, hogy latexben fogunk megesküdni, meg fehérneműben, vagy Japánban, vagy Indiában, vagy Thaiföldön. Olyan viccesek ezek a találgatások... mondta el az énekesnő. "De azért sem öntök tiszta vizet a pohárba. Szeretem ezt a kaotikus, hamis információhalmazt, ami az esküvőnk körül terjeng, mert tulajdonképpen rajtunk és a meghívott vendégeken kívül nem tartozik senkire. " – szögezte le végül Katy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek