Starity

Alonso exe újra szerelmes

2012. július 03. 12:12   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután decemberben bejelentették válásukat Fernando Alonsot szinte azonnal összehozták Xenia Tchoumitcheva svájci modellel. S most úgy tűnik exkedvese, Raquel is megtalálta a boldogságot.

hirdetés
Alonso exe újra szerelmes

Bár a kétszeres világbajnok nem erősítette meg, hogy bármi lenne közte és Xenia közt, a kettejükről készült fotók nem ezt bizonyítják. Raquel és Fernando 2011 decemberében jelentették be, hogy öt évnyi házasság után elválnak, jó kapcsolatuk azonban megmaradt, Raquel többször közölt olyan fotókat a közösségi oldalakon, ahol exférjével vidáman mosolyognak, sőt az énekesnő többször is védelmébe vette a Ferrari-pilótát, a róla és a Xeniával kapcsolatos pletykák során.

Ezek után nem csoda, hogy a rajongók reménykedni kezdtek, hogy talán ez a kapcsolat még megmenthető, most azonban nyilvánvalóvá vált, hogy Raquel nem így gondolja.

Először májusban jelentek meg olyan képek, amin Madrid utcáin sétál kézen fogva egy magas barna hajú és szemű férfival. Aztán június elején az oviedoi reptéren kapták őket lencsevégre, amint szintén ölelkeztek. A férfiról annyit tudni, hogy spanyol filmrendező, s láthatóan nagyon szerelmes az énekesnőbe.

Az a hír járja, Raquel az új szerelem miatt talán Madridban vett lakást magának, de hogy Pedroval közösen vagy egyedül, azt nem tudni, mindenesetre megérdemli a boldogságot. Reméljük egykori kedveséhez hasonlóan Fernando Alonso is megtalálja a boldogságot hamarosan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek