Starity

Emma Watson rózsaszín kutyával nyomul

2012. június 25. 17:05   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap rajtakapták a színésznőt, ahogy egy rózsaszín kutyát sétáltat az utcán.

hirdetés
Emma Watson rózsaszín kutyával nyomul

A színésznő a lehető legnyugodtabban sétáltatta Kelet-London utcáin pénteken a kis kedvencet, Picassót, akinek a szőrét egy kutyakozmetikus festette be. A házi kedvenc eredeti szőre fehér, de nem kell megijedni, a kutyus nem Emma Watsoné, csak az egyik barátjáé.

Nem tudjuk megérteni, hogy ez miért akkora divat, főleg ha árt a kutyának, de itt állítólag nem divathóbortról van szó, hanem csupán egy kampányról. Emma a Twitteren elmagyarázta, hogy azért ilyen színű a kutyus, mert az ismerőse ezzel kampányol, hogy pénzt gyűjtsön a mellrák kutatásáért. Ez hihető magyarázat, főleg mert nem néznénk ki a The Perks of Being a Wallflower sztárjából, hogy támogatná az ilyen újfajta színeskutyás hóbortokat.

Egyébként a kutyakozmetikusok meg vannak róla győződve, hogy a színezőanyag nem okoz kárt a kisállatok egészségében, ennel ellenére az állatorvosok is tiltakoznak az új trend ellen. Ráadásul még csak cukibbnak se néz ki tőle a kutya!


a rózsaszín Picasso

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek