Starity

Botrányos plakát Lindsay Lohan filmjéről

2010. július 19. 18:06   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Rodriguez legújabb filmjének plakátján teljesen felháborodtak az amerikaiak. A plakáton ugyanis Lindsay Lohan apácaruhában megnyalja a fegyverét, ami a vallásos embereknél kiverte a biztosítékot.

hirdetés
Botrányos plakát Lindsay Lohan filmjéről

Lindsay mindig gondoskodik a maga körüli felhajtásról. Most éppen azon csámcsog mindenki, hogy a legújabb filmjének plakátján "közeli kapcsolatba kerül" a kezében tartott fegyverrel. Ráadásul apácának volt felöltözve.

A színésznő egyébként nem főszereplő a filmben, csak egy kisebb szerepet osztottak rá, de jó ötletnek tartották, hogy vele népszerűsítsék a filmet.

Egyébként Rodriguez legújabb filmje egy véres akciófilm olyan sztárok közreműködésével mint Robert DeNiro, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Rose McGowan és Don Johnson.

Lindsay pedig egy olyan nőt alakít, aki bosszúálló típus és vonzódik a fegyverekhez.

A film rendezője már annyira biztos a film sikerében, hogy a színésznő az egyik jelenetben félmeztelenül fog fürdőzni a vízesés alatt.

Ti mit gondoltok, sikeres lesz a film?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek