Starity

Kat Von D alig várja, hogy megossza velünk a dalait

2012. június 26. 09:09   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tetoválóművész nemrégiben megosztotta a rajongóival, hogy alig várja, hogy közszemlére tegye azt, amin eddig dolgozott.

hirdetés
Kat Von D alig várja, hogy megossza velünk a dalait

Aki elmondhatja magáról, hogy mostanában tényleg nagyon sok mindennel foglalkozik, az nem más, mint a legkeresettebb hollywoodi tetoválóművész, Kat Von D. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a két könyve után érkezik a harmadik is, valamint arról is, hogy az éneklésben is kipróbálná magát.

Most viszont bebizonyosodott, hogy tényleg elszánta magát, hogy megmutassa a közönségnek a dalait, feldolgozásait, viszont arról szó sincs, hogy befejezné a tetoválást, csak az idejét szépen beosztva munkálkodik a könyvén, a zenei karrierjén, vezeti a tetoválóüzletét, a galériáját, és tervezi a Kat Von D Los Angeles márkájának a legújabb darabjait.

A zene viszont nem új neki, hiszen már hatévesen a nagymámája tanította zongorázni, és ha van egy kis szabadideje, akkor a hétköznapokban szívesen teszteli a tudását, hiszen a gyakorlat teszi a mestert.

„Alig várom, hogy megosszam veletek azokat a dolgokat, amin jelenleg dolgozom, és amiknek a felvételei zajlanak” – csiripelte június 23-án a hivatalos Twitter-oldalán Kat.

A szemfüles rajongók viszont a feldolgozásaiból már kaphattak egy kis ízelítőt a barátnőjének, Linda Perrynek a L.A. Gay & Lesbian Center's An Evening with Women eseményének  Kat Von D, Danny Lohner és Wes Borland által előadott produkcióból, melyben Kat a Bronski Beat Small Town Boy című számát énekelte, illetve zongorán kísérte. Ez meglepő, hiszen régebben azt nyilatkozta, hogy ő intim dolognak tekinti azt, ahogy ő a zongorán játszik, viszont videofelvételek arról árulkodnak, hogy számára mind az éneklés, mind a zongorázás is jól megy a többi művészet mellett, mi pedig kíváncsian várjuk a fejleményeket a zenéjével kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek